Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurnosni pregled

FOTO Pogledajte što je policija pronašla na gostujućoj tribini u Koprivnici prije utakmice

Slaven Belupo i Hajduk odigrali su 2:2 u susretu 17. kola SuperSport HNL-a u Koprivnici.

Baklje (Foto: Policijska uprava koprivničko-križevačka/GOL.hr)

Ne stišava se bura oko utakmice 17. kola HNL-a između Slaven Belupa i Hajduka (2:2) u Koprivnici. Puno je prašine podignuo prekid utakmice, koji se dogodio nakon što je pomoćni sudac pogođen stolicom.

Nakon nemilog incidenta suci i domaći nogometaši povukli su se s terena, ali, srećom, utakmica je brzo nastavljena. Danas se oglasila i Policijska uprava koprivničko-križevačka koja je tijekom sigurnosnog pregleda tribine pronašla 31 komad pirotehničke opreme.

gol expired U Maksimir stiže velika oluja koja prijeti Dinamu: Hajduk vidi šansu, razmišlja o zvučnom treneru i pojačanjima divider

Tijekom obavljanja sigurnosnog pregleda stadiona, prije početka utakmice, pronađen je 31 komad pirotehničkih sredstava („bengalke“) na tribinama“, poručili su iz policije i objavili fotografiju na kojoj se može vidjeti kako su nepoznate osobe pokušale sakriti bengalke.

Također, iz policije su poručili da je 3 tisuće navijača bilo na utakmici u Koprivnici, a od toga je bilo čak tisuću gostujućih. Jedan gostujući navijač doveden je u prostorije policije zbog alkoholizarnosti, a drugih izgreda nije bilo.

gol expired VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je stolica pogodila pomoćnog suca u Koprivnici divider

Inače ovom utakmicom nogometaši Slavena i Hajduka okončali su jesenski dio sezone pred reprezentativnu pauzu, odnosno pred početak Svjetskog prvenstva u Katru.

Hajduk je zauzeo drugo mjesto na tablici s tri boda manje od vodećeg Dinama, koji ima dvije utakmice manje, dok je Slaven na visokom četvrtom mjestu s 26 bodova.

Baklje Baklje (Foto: Policijska uprava koprivničko-križevačka/GOL.hr)

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider