Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napokon komentirao slučaj

Pogba demantirao svađu s trenerom: "Nemam problema s Mourinhom"

Odnos Paula Pogbe i Josea Mourinha nije bajan, a o cijelom slučaju napokon se oglasio i sam francuski igrač.

Jose Mourinho i Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Odnos Josea Mourinha i Paula Pogbe jedna je od gorućih tema u Manchester Unitedu. Francuz je ove sezone često bio ''na ledu'' kod Mourinha; portugalski trener takve je metode često koristio i u prošlosti, ali u slučaju najskupljeg pojačanja u povijesti kluba one nisu rezultirale željenim efektom.

Pogba na terenu često nije izgledao kao igrač od 100 milijuna eura, a navodno je frustriran Mourinhovim taktičkim zamislima i svojom pozicijom na terenu. Medijske stupce često su punile informacije o njihovoj svađi, a napokon se o cijelom slučaju oglasio i Paul Pogba.

''Ne postoji problem s Mourinhom. Ja nisam taj koji slaže momčad. Morate pitati trenera zašto ne igram puno. Poštujem njegove odluke. Prerano je za priče o odlasku iz Uniteda, situacija se možda promijeni'', rekao je Pogba za francusku televizijsku emisiju Telefoot.

Iz njegovih izjava se ipak da iščitati da nije zadovoljan statusom u momčadi. Pogba je pokazao dužno poštovanje prema Mourinhu, ali što ako se situacija ne promijeni? Sad je na potezu Mourinho; u zadnjoj utakmici protiv Swanseaja Pogba je igrao cijelu utakmicu. Vidjet ćemo hoće li to postati praksa ili će Pogba ponovno dobiti smanjenu minutažu.

Pogba je komentirao i šanse Francuske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

''Imamo potencijal osvojiti SP, imamo odličnu momčad. Moramo puno raditi, bit će jako teško. Samo zato što smo reprezentacija Francuske ne znači da ćemo sve pobijediti 5:0'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider