Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjede favorita

Mourinho dočekao najbolju utakmicu velikog pojačanja, navijači West Hama u prosvjednom maršu

U 32. kolu Premierlige Manchester United je u subotu pobijedio Swansea te zadržao drugo mjesto na ljestvici.

Slavlje ManUtd-a (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U 32. kolu Premierlige u subotu su Manchester United i Liverpool upisali pobjede, te su zadržali drugo, odnosno treće mjesto na ljestvici.

Nogometaši Liverpoola svladali su kao gosti Crystal Palace s 2-1. Pogodak vrijedan tri boda za Liverpool je u 84. minuti postigao Egipćanin Mohamed Salah, koji je ove sezone u Premierligi upisao 29 golova i devet asistencija. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u igru je ušao u 70. minuti kao zamjena za Lallanu.

Manchester United je na Old Traffordu dobio Swansea s 2-0, a strijelci su bili Romelu Lukaku (5) i Alexis Sánchez (20), koji je prekinuo dvomjesečni post i odigrao najbolju utakmicu u dresu Uniteda. Mogao je ManUtd zabiti i više pogodaka, ali Mourinho svakako može biti zadovoljan. Ponovno je među vratnicama bio besprijekoran David De Gea.

West Hamovi navijači su uoči domaće utakmice sa Southamptonom organizirali prosvjedni marš protiv klupske uprave. Bio je to važan susret za oba kluba kad je u pitanju borba za opstanak. Čekičari su u prethodnih sedam kola osvojili samo pet bodova, ali u subotu su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone i sve su riješili u prvom poluvremenu.

João Mário je u 13. minuti zabio za 1-0, a pobjedu je s dva pogotka potvrdio Marko Arnautović (17, 45+4). West Ham je sada na 14. mjestu, pet bodova iznad zone ispadanja, dok je Southampton ostao na 18. poziciji, odnosno u zoni koja vodi u drugu ligu.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider