Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Renesansa u gradu baroka

Utakmica koja je bila prava promocija HNL-a: Pune tribine, sjajni potezi i obrane

Varaždin i Hajduk odmjerili su snage ispred, službeno, 6947 gledatelja.

Prema službenim podacima, utakmici Varaždin - Hajduk prisustvovalo je 6947 gledatelja. Neslužbeno, bilo ih je više od 7000 budući da u ovu prvotnu brojku nisu uračunati VIP sudionici subotnjeg večernjeg dvoboja u gradu baroka.

Za hrvatske prilike proteklih godina to je fenomenalna posjećenost, koja dodatno osnažuje tezu da je Varaždin nogometni grad i da treba stabilnog nogometnog prvoligaša.

U podcastu Utakmicu po utakmicu naši voditelji osvrnuli su se, osim na pune tribine, i na tijek zbivanja na travnjaku, na kojem su Varaždinci u dobrom dijelu diktirali tempo.

"Fran Brodić je imao dvije identične situacije kao i Marko Livaja, koji je to pogodio, a Brodić nije i tu je ta razlika", složio se naš kvartet.

Igor Ćurković prepričavao je kako se Karlu Sentiću tresao glas nakon što je sjajnim obranama u debitantskom nastupu pridonio pobjedi Hajduka.

Poseban dio dobio je i Tonio Teklić, koji je protiv svojeg bivšeg kluba pokazao da posjeduje nogometno znanje, a budućnost će pokazati može li ovakve partije pružati u kontinuitetu.

Cijelu treću epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider