Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Željno ga iščekujemo

Pochettino komentirao kad bi Lionel Messi konačno mogao debitirati za PSG

Jedan od najboljih na svijetu uskoro prvi put u novom dresu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi vjerojatno će biti u sastavu Paris St Germaina za njihov dvoboj Ligue 1 u Brestu u petak, priznao je trener Mauricio Pochettino, ali nije htio otkriti hoće li šesterostruki dobitnik Zlatne lopte konačno debitirati za Parižane.

Tridesetčetverogodišnji godišnji Messi još čeka svoj prvijenac nakon što se ranije ovog mjeseca pridružio PSG-u iz Barcelone, a predstavljen je navijačima uoči domaće pobjede nad Strasbourgom.

gol expired Ivo Grbić potpisao za novi klub, branit će Messiju, Neymaru i Mbappeu divider

"Još nismo odlučili o sastavu, pa ćemo procijeniti može li Messi biti dio toga", rekao je Pochettino na konferenciji za novinare na pitanje hoće li njegov argentinski sunarodnjak biti uključen u utakmicu protiv Bresta.

"Sve je pozitivno. U momčadi je dobra atmosfera i on se dobro i brzo udomaćio. Ima jako dobar osjećaj."

gol expired PSG nakon dovođenja Messija mora prodavati: Ovih pet igrača je na transfer-listi divider

Messi nije trenirao mjesec dana nakon što je Argentini donio naslov prvaka Copa America pobjedom nad najvećim suparnikom Brazilom u finalu.

Osvojivši 10 naslova Primere i četiri naslova Lige prvaka tijekom svoje 17-godišnje karijere u Barceloni, Messi ih je napustio kao slobodni igrač nakon što je predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta rekao da ga Barca financijski više ne može zadržati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider