Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ne zna biti gospodin"

Sukob velikih trenera: Pep uvrijedio Tottenham, Pochettino mu odgovorio!

Pochettino nije poznat kao konfliktan trener, ali napravio je iznimku zbog izjava Pepa Guardiole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola je ranije ovoga mjeseca, govoreći o rivalima za osvajanje naslova, Tottenham nazvao ''momčad Harryja Kanea.'' Ta izjava očito je naljutila Mauricija Pochettina, trenera koji nije poznat po medijskim eskapadama i provokacijama, ali je zbog Pepovih izjava napravio iznimku.

''Poznajem Pepa jako dobro. Kad je uzbuđen, kao nakon pobjede protiv Chelseaja, nekad mu je teško biti gospodin. Situacija me nije pogodila, ali pokazao je manjak poštovanja prema mnogim ljudima'', rekao je Pochettino.

''Teško mi je to razumjeti jer Pep je bio dio uspješne momčadi Barcelone kada je Lionel Messi bio na vrhuncu. Nisam nikad rekao da je to Messijeva momčad, uvijek sam govorio da su to Barcelona i Pep Guardiola. Mislim da svatko zaslužuje biti priznat kao dio uspjeha momčadi'', dodao je.

''To je tužan komentar, igrači su se tome smijali. Ako ste menadžer, morate pokazati više. Morate biti iznad ove razine komentiranja'', zaključio je.

Harry Kane briljira ove sezone i jedan je od najubojitijih europskih strijelaca: hat-trickove niže kao na traci, a sve se više priča o njegovom odlasku u Real Madrid.

Tottenham u sljedećom kolu dočekuje Bournemouth, dok Cityu u goste dolazi Stoke City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider