Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je više dima

Real voli dobiti svog čovjeka: Priča se o senzacionalnoj razmjeni s Tottenhamom

Tottenham je ponovno vruća roba na tržištu, a Real jedan od najozbiljnijih kupaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u ovoj poziciji već bio prije. I ponovno je Real taj koji silno želi jednog njegova igrača. Prije Harryja Kanea to su bili Luka Modrić i Gareth Bale, koji se ovaj put spominju u nešto drugačijem kontekstu.

Nije tajna kako bi Real iduće godine volio vidjeti Kanea u svom dresu, a španjolski velikan voli dobiti svog čovjeka. Na prvi pogled izgleda kao da je velikodušan, jer dio španjolskih medija spominje senzacionalnu razmjenu između Reala i Spursa prema kojoj bi u suprotnom smjeru mogli otići Bale, Benzema ili Modrić, plus određeni iznos.

U svakom slučaju, sve je više dima oko Kanea i njegova potencijalnog odlaska iz Tottenhama. Ako i dođe do toga, budite sigurni da će Real stajati među prvima u redu. U suprotnome, čeka ih dugo i iscrpno pregovaranje s upravom s kojom nitko ne želi pregovarati.

U ovom trenutku teško da će Tottenham u zamjenu za Kanea vratiti već zaboravljene asove. Pogotovo obojicu. Najizglednija se čini ponuda u kojoj bi bio Karim Benzema, ali pitanje je žele li njega Spursi. Ili bi radije vratili Balea, no za njega postoji interes i drugih klubova, koji su možda spremni odriješiti kesu.

Nije iznenađenje što se Kane našao u ovakvoj raspravi. Radi se o čovjeku koji je u cijeloj 2017. zabio ukupno 43 pogotka u 37 utakmica u svim natjecanjima za Spurse i Englesku. Samo prošli mjesec postigao je 13 golova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider