Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez želi vratiti sjaj

Real ne pita za cijenu: Hoće li platiti 200 milijuna eura za najveću ''ubojicu'' u 2017.?

Florentino Perez uvijek ima želju Real učiniti boljim, a već su polako počela isplivavati imena koja bi mogla pojačati momčad iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karim Benzema uskoro bi mogao napustiti Santiago Bernabeu. Napadač Reala sve više se spominje u kontekstu onih kojima se traži kupac. Gareth Bale, pak, zbog ozljeda nikad nije uspio uhvatiti konstantu ili se približiti Cristianu Ronaldu te je također jedan od onih čiji ostanak nije siguran.

Uzevši to u obzir, jasno je kako Perez kuje nove planove oko potencijalnih pojačanja, a ime koje je iskočilo u prvi plan je ono napadača Tottenhama – Harryja Kanea, prenosi ugledni BBC.

Kane ima najbolji prosjek golova od svih napadača iz top liga u kalendarskoj 2017. godini. S prosječno 1,16 golova po utakmici nalazi se ispred Messija (1,05) i Lewandowskog (1,03).

Zvijezda Spursa je loše otvorila sezonu, no onda je došlo do erupcije i novog Kaneovog rekorda po broju golova u jednom mjesecu. Ne samo to, čak je nadmašio prosjek Cristiana Ronalda na Otoku. Bivši igrač ManUtd-a je u 196 premierligaških utakmica zabio ukupno 84 gola, a Kaneu su za taj isti doseg bile potrebne 123 utakmice.

Real Madrid navodno se već raspitivao oko Kanea za iduću sezonu te je naišao na cijenu od 200 milijuna eura. Ogroman je to iznos, ali Florentino Perez pokušat će sve ne bi li vratio sjaj u napad Reala. Druge zvijezde koje se spominju u kontekstu novih pojačanja su Dybala i Griezmann.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider