Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DIEGO JE PUNO POTROŠIO

Počela je borba za Maradonino bogatstvo: Djeca će raspodijeliti milijune, luksuzne automobile i hotel

Maradona je imao petero priznate djece.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona preminuo je prije nekoliko dana u svom domu u Buenos Airesu.

Od slavnog nogometaša oprostile su se mnoge poznate osobe, a Maradonin lijes došlo je pogledati čak milijun Argentinaca.

Maradona je u svojoj karijeri ostvario pravo bogatstvo, koje sada ostaje njegovoj djeci i obitelji. Tu nastaje problem jer je Maradona imao ogromnu obitelj, a svi žele svoj dio.

gol expired Jesu li Amerikanci kopirali hrvatski stadion? Ovako bi izgledao Maksimir da nije postao ruševina i predmet sprdnje divider

Njegovo bogatstvo trenutačno se procjenjuje na 75 milijuna dolara, a za života je potrošio više od toga jer je zaradio pola milijarde.

Argentinski mediji tvrde da počinje sapunica oko raspodjele bogatstva. Maradona je imao petero djece (priznate), a tu se pojavilo još šestero nepriznate djece koji tvrde da je njihov otac Maradona pa će i oni tražiti dio bogatstva.

Osim novca na računu Maradona je imao nekoliko luksuznih vila u Argentini, hotel u Havani i tvornicu tjestenine. Vozio je BWM osmicu i Rolls Royce Ghost. Puno je zaradio od Pume, s kojom je imao bogat ugovor.

gol expired Dubois se rugao Joyceovoj slijepoj majci pa završio u bolnici jer ništa nije vidio: "Stravična ozljeda" divider

S reprezentacijom Argentine osvojio je naslov svjetskog prvaka 1986. godine, a tijekom karijere igrao je za Argentinos Juniors, Boca Juniorse, Barcelonu, Napoli, s kojim je osvojio dva naslova prvaka Italije i imao status božanstva, Sevillu te Newell's Old Boyse, a karijeru je završio kod kuće, u Boca Juniorsima.

Trenersku karijeru započeo je u Textil Mandiyu, zatim je kratko vodio Racing Club, a od 2008. do 2010. i reprezentaciju Argentine. Trenirao je i Al-Wasl, Deportivo Riestru, Fujairah, Dorados de Sinaloa, a posljednji klub koji je vodio bila je Gimnasia de La Plate.

VIDEO Sukob s policijom na ispraćaju Maradone

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider