FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
karma postoji

Dubois se rugao Joyceovoj slijepoj majci pa završio u bolnici jer ništa nije vidio: "Stravična ozljeda"

Dubois je šokirao izjavom.

Dubois (Foto: Screenshot)

Prošlog vikenda boksački svijet gledao je sjajnu borbu Daniela Duboisa i Joea Joycea, a nakon deset rundi slavio je Joyce, srebrni olimpijac koji je upisao 12:0, a Dubois prvi poraz (15:1).

Dubois je predao meč u desetoj rundi zbog stravične ozljede oka. Britanski borac proveo je noć u bolnici, a liječnici su otkrili da je pretrpio frakturu jagodične kosti. Ozlijeđen mu je i živac.

Prije meča rugao se slijepoj ženi

Joyceov menadžer Sam Jones podsjetio je na vaganju da je Dubois odustao od jedne amaterske borbe. Joyceova majka Marvel je slijepa, a na završetku presice pitala je Duboisa hoće li se i prije ove borbe povući.

"Ne, draga. Zapravo, učinit ću ti uslugu. Budući da ne vidiš sina, neću ti slomiti srce kad ga nokautiram", rekao je Dubois i šokirao izjavom.

Da karma postoji, dokazano je u meču nakon kojeg Dubois ništa nije vidio.

''Zadobio je stravičnu ozljedu'', rekao je Frank Warren.

Dubois je mlad i velika je zvijezda svjetskog boksa, a često ga se povezuje s Filipom Hrgovićem.

''Filip Hrgović borac je za vrh svijeta. Svakako jedan od TOP 10 teškaša, po vještini možda i TOP 5. On se mora boriti protiv Daniela Duboisa. To bi bio sjajan meč između dva mlada teškaša'', rekao je Eddie Hearn.

Na Duboisu se radi da postane prvak, tek su mu 23 godine, ali već je izgradio ime u svijetu boksa. Ima 15 pobjeda kao profesionalac, a više nije neporažen kao Hrgović (12:0). Poznat je po svojoj snazi udaranja. Kao amater bio je petostruki državni juniorski prvak.

John Fury, otac slavnog boksača, pohvalio je Duboisa i rekao mu da je on prvak nakon što se umirove Fury, Joshua i ekipa.

''Dubois je jako opasan borac. Vjerujem da je on novi prvak nakon što se ostali umirove'', rekao je John Fury.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider