Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrhunski se pojačali

Pobjednik prijelaznog roka: Chelsea je napravio fantastične stvari, a najveći posao tek ih čeka

Roman Abramovič odlučio je duboko zagrabiti u blagajnu i pojačati ekipu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je, nakon što je dobrim dijelom prošle sezone bio u neizvjesnosti glede mjesta među četiri u Premierligi i plasman u Ligu prvaka, ovog ljeta odlučio značajno pojačati momčad.

Vlasnik kluba Roman Abramovič duboko je zagrabio u blagajnu ispunivši nekoliko želja treneru Franku Lampardu.

Pet odličnih igrača za manje od 150 milijuna eura

Još u veljači je dogovoren dolazak Hakima Ziyecha iz Ajaxa za 40 milijuna eura. Prije nego li je prijelazni rok i službeno započeo, kupljen je Timo Werner iz RB Leipziga za 53 milijuna eura, a posljednje u nizu velikih pojačanja je Ben Chilwell, engleski reprezentativac i lijevi bek za kojeg je Chelsea iskrcao Leicesteru okruglih 50 milijuna eura.

Riječ je o trojici izvrsnih igrača koji će odmah uletjeti u početnu postavu i očekivanja od njih će biti neupitno (i logično) velika.

gol expired Juventus predstavio prvo Pirlovo pojačanje, a uskoro stiže i drugo, puno zvučnije divider

Kad je u pitanju jačanje obrane, nisu se na Stamford Bridgeu zaustavili samo na Chilwellu. Proteklih dana finalizirali su još dva pojačanja za koja nisu morali platiti odštetu jer su im istekli ugovori s bivšim klubovima.

Iz Nice je došao Malang Sarr, 21-godišnji centralni branič koji je potpisao ugovor na pet godina, dok je Thiago Silva nakon završene avanture u PSG odabrao Chelsea za svoj novi klub. Brazilski stoper, koji će u rujnu navršiti 36 godina, dogovorio se s Bluesima za ugovor do kraja ove sezone s opcijom produženja na još jednu.

Zasad bez korona-popusta od Bayera

gol expired Velika Cityjeva operacija oko Messija je u tijeku: Bit će razmjene igrača, ali... divider

Dojam je kako je s ovom petoricom Chelsea napravio izvrstan posao, a cijeli njihov prijelazni rok dobit će savršenu ocjenu ukoliko im uspije doći Kai Havertz.

Sjajni mladi Nijemac iza sebe ima čudesne izvedbe u Bayer Leverkusenu koji je izvjesio cijenu od 100 milijuna eura za njega i ne misli dati nikakav tzv. korona-popust za Chelsea.

Nijemci ga ne žele prodati ni za centa manje, međutim do kraja prijelaznog roka još je puno vremena, gotovo dva mjeseca i štošta se može promijeniti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider