Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kalinić ostao na klupi

Roma zabila četiri komada u 33 minute, Rebić debitirao u pobjedi Milana

Nakon dva remija, nogometaši Rome napokon su upisali pobjedu u Serie A.

Slavlje Rome (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na Olimpicu je u nedjelju stradao Sassuolo s 4-2. Već nakon 33 minute bilo je 4-0 za Romu, a strijelci su bili Bryan Cristante (12), Edin Džeko (19), Henrikh Mkhitaryan (22) i Justin Kluivert (33).

U nastavku Sassuolo je samo uspio ublažiti poraz pogocima Domenica Berardija (53, 72). Nikola Kalinić, koji je na posudbi u Romi, ostao je na klupi.

Nogometaši AC Milana u nedjelju su u gostima kod Verone, koja je već u 21. minuti ostala sa igračem manje, slavili s 1-0 pogotkom Krzysztofa Piateka u 68. minuti iz penala.

Vrijednosti momčadi u Ligi prvaka (GOL.hr) Pogledajte koje su šanse Dinama u Ligi prvaka: Samo šest posto za senzacionalni uspjeh divider

Trener Verone Ivan Jurić morao je rano promijeniti plan igre jer je njegov napadač Mariusz Stepinski dobio crveni karton u 21. minuti. Dugo su domaćini održavali nulu, ali u 68. minuti su pokleknuli kada je Krzysztof Piatek iz penala donio pobjedu Milanu.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je u završnici prijelaznog roka stigao u AC Milan, debitirao je za Rossonere odigravši drugo poluvrijeme, te je zaradio žuti karton zbog jednog prekršaja.

Nedjeljnji program 3. kola počeo je susretom Genoe i Atalante, a nogometaši Atalante, prvog protivnika Dinama u Ligi prvaka, slavili su u s 2-1.

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) Najveći neredi i neviđena ludnica: Kako su BBB-i "izgubili nevinost" i šokirali Čehe usred Italije divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider