Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosta uvjerljvo

Navijači Barcelone su rekli svoje: Messijev miljenik potukao Neymara kao željeno pojačanje

Navijači Barcelone, sudeći po anketi katalonskog sportskog lista, preferiraju mladog napadača umjesto brazilske superzvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u hibernaciji zbog koronavirusa, a iako se zbrajaju gubici i režu plaće, kuju se i poslovni planovi za trenutak kada se natjecanja nastave.

Unatoč krizi koja neminovno slijedi, mete Barcelone ostaju iste. Velika želja je mladi Argentinac Lautaro Martinez iz Intera, napadač kojeg bi, kako često pišu španjolski mediji, kao suigrača volio vidjeti i Lionel Messi.

Međutim, nije tajna da Argentinac ne bi imao ništa niti protiv povratka Neymara koji je ostao u dobrim odnosima s bivšim suigračima. Prošlog ljeta Barcelona je pokušala vratiti Brazilca, ali operaciju su ipak odgodili za budućnost.

gol expired Kakva fotografija: Dvije ikone i jedan od najboljih trenera današnjice divider

Dakle, Lautaro ili Neymar, pitanje je koje je odlučio postaviti i katalonski list Sport u svojoj anketi. Svojim čitateljima, mahom navijačima Barcelone, dali su tri opcije: Lautaro, Neymar ili obojica?

Očekivano, većina od 17.000 glasača voljela bi vidjeti obojicu – njih oko 56 posto. Međutim, zanimljivo je što su rekli ostali – tu je Lautaro dosta uvjerljivo potukao Neymara, dobio je 28 posto glasova, dok je PSG-ov Brazilac na 16 posto.

Upitno je koliko je realno da Barcelona može financirati obojicu, a čini se da navijači Barce ipak naginju mlađem i povoljnijem umjesto zvjezdanom rješenju.

Ivica Medo Kolumnist GOL.hr-a o objavi Bjeličinih primanja: ''Ovo se nikad nije dogodilo. Bilo bi zanimljivo vidjeti sve, koliko Mamići zarađuju'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider