Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri dosuđena penala

Pljušte teške optužbe nakon Realove pobjede: "Samo je još sudac trebao izvesti penal"

Nogometaši Celte bili su ljutit na suca nakon utakmice 30. kola La Lige protiv Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida slavili su na gostovanju kod Celte u susretu 30. kola španjolske La Lige (2:1) i došli korak bliže osvajanju titule španjolskog prvaka.

Nažalost, utakmicu su obilježile kontroverzne sudačke odluke. Dosuđena su čak tri jedanaesterca "kraljevskom klubu", Karim Benzema je uspješno realizirao dva u 20. i 70. minuti dvoboja, dok je treći u 64. minuti zapucao.

gol expired Hajduk već drugu godinu zaredom posluje u debelom minusu, a evo kako žele pokriti gubitak divider

Nogometaši domaćeg sastava imali su dosta primjedbi na suđenje Gonzala Fuentesa, a najdalje je otišao Iago Aspas koji je oštro kritizirao glavnog suca jučerašnjeg dvoboja.

"Prva dva jedanaesterca su ispravno dosuđena, ali treći, po mom mišljenju, nije bio jedanaesterac. Na utakmici je nedostojala još samo jedna stvar, da sudac sam izvede četvrti kazneni udarac", kazao je ponajbolji nogometaš Celte nakon dvoboja, prenosi Mundo Deportivo.

Sudac poništio gol Celti

Benzema je prvi gol zabio s bijele točke nakon 20 minuta nakon što je Nolito sapleo Edera Militaa, ali je Nolito izjednačio udarcem iz blizine nakon protunapada ubrzo nakon poluvremena.

Prije toga je u 40. minuti poništen pogodak Celti zbog zaleđa. Domaći navijači i igrači su tu eksplodirali.

Benzema je nakon što je Jeison Murillo faulirao Rodryga imao i penal u 64. minuti, ali mu je vratar Matias Dituro obranio udarac. Šest minuta kasnije Kevin Vazquez je sapleo Ferlanda Mendyja, a francuski napadač je ovaj puta bio precizan za pobjedu.

Ovom pobjedom Real je pobjegao na 12 bodova prednosti pred drugoplasiranom Sevillom i Atletico Madridom. Na četvrtom mjestu je Barcelona s 54 boda, ali i utakmicom manje.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider