Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Galama na suce u Vigu

Real upisao važnu pobjedu, Katalonija riga vatru: Tri penala za Real i poništen gol Celti

Real je u Vigu pobijedio Celtu 2:1 u 30,. kolu La Lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida napravili su veliki korak ka naslovu prvaka  svladavši Celtu s 2-1 u 30. kolu Primere. Utakmica će se pamtiti po kontroverznom suđenju.

Karim Benzema realizirao je dva jedanaesterca (20, 70) i promašio još jedan u 64. minuti u nervoznoj utakmici u Vigu, u kojoj su se domaći igrači žestoko žalili na suđenje Gonzaleza Fuertesa. Iza utakmice ostali su dugački repovi. Katalonski mediji posebice rigaju vatru, smatraju da su suci obilato pomogli Realu. 

Benzema je prvi gol zabio s bijele točke nakon 20 minuta nakon što je Nolito sapleo Edera Militaa, ali je Nolito izjednačio udarcem iz blizine nakon protunapada ubrzo nakon poluvremena. Prije toga je u 40. minuti poništen pogodak Celti zbog zaleđa. Domaći navijači i igrači su tu eksplodirali. 

Benzema je nakon što je Jeison Murillo faulirao Rodryga imao i penal u 64. minuti, ali mu je vratar Matias Dituro obranio udarac. Šest minuta kasnije Kevin Vazquez je sapleo Ferlanda Mendyja, a francuski napadač je ovaj puta bio precizan za pobjedu.

Luka Modrić je igrao do 74. minute. Real je povećao vodstvo na ljestvici na 12 bodova u odnosu na drugoplasiranu Sevillu i 15 više od Barcelone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider