Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Još sam u šoku''

Pjevačice Srbiji izvukle identičnu grupu prije ždrijeba SP-a, šteta što nisu onu Hrvatske

Pomalo nevjerojatna stvar dogodila se na simulaciji ždrijeba SP-a u Beogradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dohi održan ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva donio je neke zanimljive grupe. Hrvatska je dobila dosta nezgodnu, ali itekako prolaznu skupinu F s Belgijom, Marokom i Kanadom.

Kako nije bilo neke klasične ''skupine smrti'', kako se kolokvijalno naziva grupa s najzvučnijim protivnicima, najviše je uzdaha u dvorani izazvala skupina G u kojoj su Brazil, Švicarska, Srbija i Kamerun.

gol expired Hrvatska reprezentacija u 2022: Raspored svih utakmica divider

Razlog je, naravno, slučajnost koja se dogodila, a to je da Brazilci, Srbi i Švicarci opet igraju u istoj skupini kao prije četiri godine u Rusiji. Razlika je tek onaj najslabiji protivnik koji je prošli put bila Kostarika.

No još veća slučajnost dogodila se prije nekoliko dana u Beogradu gdje je list Kurir organizirao svoje izvlačenje kuglica, a novac se uplaćivao u humanitarne svrhe. Na tom su ždrijebu glavnu riječ vodile tamošnje pjevačice Jelena Gerbec i Kija Kockar.

Izvukle identičnu grupu

One su izvukle svojoj zemlji upravo ovu skupinu koja je izvučena i na pravom ždrijebu. Tada su se mnogi smijali upravo zbog sličnosti s onom grupom iz 2018., a nitko nije mogao ni pomisliti da će upravo to biti grupa u kojoj će igrati reprezentacija Srbije.

''Stvarno nevjerojatno i nije aprilili. Jelena Gerbec i ja smo zajedno s Kurirom prije par dana izvukle iste ekipe kao što se je to bilo danas na službenom ždrijebu. Uplaćen je tiket i iznos od 58.500 dinara bit će uplaćen Nataši Terzin za daljnje terapije koje je čekaju na ljeto. Presretna sam i još u šoku da smo pogodile svaku ekipu…'', napisala je u svojoj objavi Kija Kockar.

Inače, terpaija za spoemnutu Natašu bit će obavljena u Zagrebu.

gol expired Brazilski izbornik se našalio sa srpskim izbornikom Piksijem zbog nevjerojatnog ždrijeba divider

Pogodile su dijelom i ostale skupine

Ali nije to sve što su djevojke pogodile. Na fotografiji koju je objavila pjevačica možemo vidjeti i da su umalo pogodile još jednu cijelu grupu. Argentina, Meksiko i Poljska također su izvučene u istoj grupi, kao i Portugal i Urugvaj te Iran i SAD gdje također može doći i Wales.

Pogodile su i Katar i Ekvador u istoj grupi s kod kojih su izvukle Hrvatsku i Južnu Koreju. Šteta što baš tu skupinu nisu pogodile, Vatreni bi imali najbolji ždrijeb na SP-u.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider