Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tako je govorio miralem

Pjanićeva izjava iz 2009. koja se neće svidjeti navijačima Barcelone: Madriđani je izvukli i bocnuli Katalonce

BiH reprezentativac postao je igrač Barce, ali imao je ponešto drugačiji plan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miralem Pjanić novi je igrač Barcelone nakon što je katalonski klub dogovorio razmjenu s Juventusom, u koji će otići Arthur.

Bosanskohercegovački reprezentativac dugo se spominjao kao moguće pojačanje Barce; pregovori su često zapinjali, ponajviše zbog Arthurove nevoljkosti za odlaskom u Juve, ali sve strane ipak su se dogovorile i Pjanić će obući dres Blaugrane sljedeće sezone.

Budući da se radi o najvećem poslu od povratka nogometa nakon koronakrize – drugi po vrijednosti je Chelseajeva kupovina Tima Wernera - Pjanić je došao pod svjetla reflektora, a Madriđani su prokopali po arhivi i pronašli izjavu kojom su malo podboli svoje katalonske rivale.

gol expired Totalni raspad u Barci: Messijev kočijaški ispad na travnjaku, pa žestoka svađa u svlačionici divider

Tako je madridski sportski list As izvukao Pjanićevu izjavu iz 2009. Tada 19-godišnja uzdanica Lyona nije ni sanjala da će jednog dana stići u Barcelonu – upravo obrnuto.

"Pratim Real Madrid od vremena Zidanea i Ronalda, tada sam se zaljubio. Otad je to moj omiljeni klub i uvijek će biti. Želio bih igrati tamo jednog dana, zašto ne? Radit ću na tome, lijepo je u Lyonu, ali ako sve bude išlo dobro, jednog dana zaigrat ću za Real", rekao je za francuski Casinoweb u izjavi koja se brzo proširila i društvenim mrežama.

Život je za Pjanića ipak pripremio drugačiju priču; iz Lyona je otišao u Romu, pa je preko Juventusa stigao do redova najvećeg rivala svog omiljenog dječačkog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider