Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigli spursi

Pitanje novinara Nove TV o Mamiću iznenadilo Mourinha: ''Ne želim to komentirati, ali..."

Spursi su smješteni u luksuzni hotel u centru Zagreba, a Mourinho je odbio trenirati na Maksimiru.

Hrvatski prvak Dinamo sutra od 21 sat igra protiv Tottenhama uzvratni susret osmine finala Europske lige. U prvoj utakmici Spursi su slavili s 2:0, a večeras oko 19 sati sati su stigli u Zagreb i smjestili se u luksuzni hotel.

Novinar Nove TV Stipe Antonijević ispratio je dolazak Engleza u Zagreb, a prije toga je razgovarao s Joseom Mourinhom o zatvorskoj kazni za Zorana Mamića.

''Točno u 18:52 sletio je avion s igračima i stručnim stožerom Tottenhama u Zagreb. Stigli su u sami centar Zagreba u jedan luksuzni hotel. Mourinho će odlučio da neće trenirati na Maksimiru dan prije utakmice, Spursi su jutros odradili trening u Londonu gdje je Mourinho odradio konferenciju za medije, a mi smo se jutros priključili putem Zoom aplikacije i postavili Jose Mourinhu pitanje o Zoranu Mamići i samoj situaciji u Dinamu i presudi'', rekao je Stipe Antonijević u javljanju uživo u Dnevniku Nove TV.

gol expired Rijeka gubila u Koprivnici pa sve preokrenula: Drmić zabio prvi gol u HNL-u divider

''Burnih par dana je iza vašeg protivnika Dinama otkako ste odigrali prvi susret u Londonu. Dinamov trener Zoran Mamić odstupio je nakon što ga je hrvatski Vrhovni sud osudio na gotovo pet godina zatvora, zbog toga što je bio dio grupe koja je izvukla 15 milijuna eura iz kluba koji je trenirao. Jeste li se ikada susreli sa sličnim slučajem u svojoj karijeri i mislite li da će ovaj neizbježni šok za
igrače Dinama vama olakšati posao?'', bilo je pitanje Stipe Antonijevića za slavnog Portugalca.

gol expired Bomba iz Crvene zvezde: Stiže veliko pojačanje, imat će najveću plaću u regiji divider

''Ne želim to komentirati, ne želim to komentirati'', započeo je Mourinho pa ipak nastavio:

''OK, ali što želite da kažem? Ne sjećam se da sam takvo nešto doživio. Što se tiče zadnjeg dijela vašeg pitanja, na koji mogu dati odgovor – isti su to igrači, ista momčad. Pomoćni trener postaje glavni trener. Ideje su iste i filozofija je ista, neće se ništa promijeniti u dva dana. Kad je netko pomoćnik, on dijeli ideje glavnog trenera'', zaključio je Mourinho.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider