Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio ludogorec

VIDEO Pitali smo Čačića pogađaju li ga kritike, on je samo odmahnuo rukom: ''Cilj je Liga prvaka''

Ante Čačić je najavio susret protiv Ludogoreca na Maksimiru.

Nogometaši Dinama sutra igraju susret za prolaz u playoff Lige prvaka. Modrima na Maksimir stiže Ludogorec od 20:00.

Dinamo ima prednost od 2:1 iz prve utakmice pa treba biti jako oprezan u spomenutom dvoboju.

''Dobra vijest za Antu Čačića je ta da od onog prvenstvenog ogleda s Varaždinom nema ozljeda. Na toj listi ostaju Theophile, Šutalo i Bulat, a Menalo će vjerojatno biti spreman.

Ante Čačić je prije utakmice odradio press konferenciju, pitali smo ga je li ga pogađaju kritike, a on je samo odmahnuo rukom i rekao kako je jedini fokus prolaz Ludogoreca, pa kasnije prolaz u Ligu prvaka'', rekao je Ivan Forjan, reporter Nove TV.

Utakmicu po utakmicu, 4. epizoda (8.8.2022.) Podcast Utakmicu po utakmicu (4): Dupla premija sa Zoranom Zekićem divider

Ante Čačić je najavio susret koji donosi playoff, ali i komentirao priče o kritikama na njegov račun i igru Dinama.

''Ne znam što bih rekao osim da neke stvari ne razumijem. Cijela priča kreće od pojedinih medija, a oni žive od onoga što Dinamo radi za hrvatski nogomet. Dinamo sa mnom još nije izgubio, mi još držimo sve pod kontrolom. Slavili smo na gostovanjima u dvije europske utakmice, osvojili Superkup, u HNL-u u četiri utakmice imamo tri pobjede i remi. A nije nam bilo lako, imali smo težak ritam, teško je bilo poslije Razgrada doći u Varaždin, pa igrati po onoj vrućini'', rekao je Čačić pa dodao:

''Ne znam što bih rekao osim da neke stvari ne razumijem. Cijela priča kreće od pojedinih medija, a oni žive od onoga što Dinamo radi za hrvatski nogomet. Dinamo sa mnom još nije izgubio, mi još držimo sve pod kontrolom. Slavili smo na gostovanjima u dvije europske utakmice, osvojili Superkup, u HNL-u u četiri utakmice imamo tri pobjede i remi. A nije nam bilo lako, imali smo težak ritam, teško je bilo poslije Razgrada doći u Varaždin, pa igrati po onoj vrućini'', dodao je Čačić.

Ivo Grbić VIDEO Grbić oduševio protiv Juvea pa otvoreno progovorio o Svjetskom prvenstvu, konkurenciji i Atletico Madridu divider

''Ne znam što bih rekao osim da neke stvari ne razumijem. Cijela priča kreće od pojedinih medija, a oni žive od onoga što Dinamo radi za hrvatski nogomet. Dinamo sa mnom još nije izgubio, mi još držimo sve pod kontrolom. Slavili smo na gostovanjima u dvije europske utakmice, osvojili Superkup, u HNL-u u četiri utakmice imamo tri pobjede i remi. A nije nam bilo lako, imali smo težak ritam, teško je bilo poslije Razgrada doći u Varaždin, pa igrati po onoj vrućini'', izjavio je trener Dinama.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider