Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Pogledajte četvrtu epizodu

Podcast Utakmicu po utakmicu (4): Dupla premija sa Zoranom Zekićem

Pred vama je četvrta epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Četvrto izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu donijelo nam je i prvog ovosezonskog gosta.

Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, obogatio je naš podcast svojim viđenjima na aktualni trenutak hrvatskog klupskog nogometa, ali i prisjećanjima na brojne interesantne situacije iz svoje igračke i trenerske karijere.

Kako mu se sviđa život u Koprivnici, zbog čega mu se ne sviđa objedinjena funkcija trenera i sportskog direktora te je li zadovoljan trenutnim bodovnim stanjem Farmaceuta, kao i posjećenošću njihovih utakmica - sve to prokomentirao je Zekić.

Zekić brani Čačića

Dakako, osvrnuo se i na svoje kolege trenere, kako u rubrici Trofej Tomislava Stipića, tako i vezano uz izdanja njihovih momčadi na travnjaku.

Zekić je stao u obranu Ante Čačića, smatrajući da su pred njega postavljeni nerealni zahtjevi i aludirajući da je nekoliko možebitnih frontova s kojih dolaze različita potenciranja.

Pričao je i odrastanju u rodnom Osijeku i trenucima kada je u tom gradu započeo Domovinski rat. Jasno, nezaobilazna tema je bila sadašnja situacija u Gradskom vrtu gdje, najblaže rečeno, ne cvjetaju ruže i stanje je prilično napeto.

"Premalo se priča o Čabraji i Lokomotivi"

Iznio je i svoje viđenje da se o premalo priča o Silviju Čabraji i Lokomotivi, a uspoređujući današnji i nekadašnji HNL, njegov ključni zaključak glasi:

"Prije 20 godina, kad sam ja bio igrač, puno manje dobrih igrača je odlazilo u inozemstvo ovako rano kao što je to slučaj danas."

Osebujan kakav već jest, Zekić je otkrio i da u privatno vrijeme voli čitati biografije raznih povijesnih ličnosti. Pomalo ga i smeta što se, pored svih golova koje je dao u igračkoj karijeri, više priča o prečki koju je pogodio igrajući za Kamen Ingrad protiv Schalkea nego o tim zgodicima.

Što se tiče rubrika, u četvrtom izdanju Utakmicu po utakmicu bile su dvije na koje su se našli gledatelji naviknuli - Trofej Tomislava Stipića i kladionica.

Pogledajte Utakmicu po utakmicu u priloženom videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider