Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će mu oprošteno

Prve Pirlove riječi kao novog trenera Juventusa izazvale salve smijeha: Nije ni krenuo i već je kiksao

Andrea Pirlo napravio je manju pogrešku odmah u prvom obraćanju fanovima nakon što je posao trenerom Juventusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrea Pirlo iznenađujuće je postao novi trener Juventusa nakon što je klupska uprava najurila Maurizija Sarrija, koji nije uspio odvesti Staru damu u četvrtfinale Lige prvaka.

Pirlo je u subotu imenovan novim trenerom, a svoje prve riječi na toj poziciji odlučio je dati putem svog Twittera. Na njegovu žalost, kiksao je u startu.

"Sretan sam i ponosan što sam dobio takvo povjerenje Juventusa. Spreman sam za ovu fantastičnu priliku", napisao je Pirlo.

Umirovljeni veznjak želio je u objavi tagirati Juventus, no umjesto @Juventusfc stavio je samo @Juventus. Riječ je o stranici neke kompanije u SAD-u koja se bavi mladenačkim i zdravim životnim stilom, a koji uključuje i plastične operacije...

gol expired Bivši Vatreni i dugogodišnji suigrač Andree Pirla otkrio nepoznate detalje o novom treneru Juvea divider

Istu je pogrešku napravio i 10 dana ranije kada je postao trenerom mlade U23 momčadi Juventusa. Tada je isto tagirao kompaniju u SAD-u te to i dandanas stoji u njegovoj objavi. Objavu u kojoj je zahvalio Juventusu ipak je popravio i sada je zaista označen pravi Juve.

Pirlu će Juventus biti prvi trenerski posao u karijeri. Prije samo 10 dana je imenovan trenerom U23 momčadi, a sada je već sjeo na vruću klubu prve ekipe i uskoro počinje voditi treninge jednom od najboljih nogometaša svijeta - Cristianu Ronaldu.

gol expired Hrvatski prvoligaš u jednom danu doveo šestoricu igrača, napustila ih legenda HNL-a divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider