Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ih štedio

Pique opleo po Barceloni: “Rekli su da smo mi problem, otišli smo, a oni opet nisu doveli Messija“

Umirovljeni igrač Barcelone Gerard Pique kritizirao je klub i njezinu upravu zbog nedovođenja Lea Messija.

Gerard Pique (Foto: Afp)

Pique koji je svoju igračku karijeru završio u studenom prošle godine umirovio se nekako što je klub upao u velike financijske probleme.

“Usprkos tome čini se da postoje financijski problemi i dalje. Pitam se tko bi sada trebao otići. Rekli su da smo mi odgovorni zbog naših visokih plaća. Busquets, Alba i ja. Sada kada smo mi otišli oni i dalje nisu u stanju dovesti Messija“, izjavio je rezignirani Pique.

Messi će svoju igračku karijeru nastaviti na drugog kontinentu u Inter Miamiju, iako mu je ugovor s PSG-om istekao te je mogao besplatno kao slobodan igrač potpisati za bilo koga. Barcelona mu očito nije mogla ponuditi uvijete kakve će Argentinac imati kod Beckhama u Interu.

Dugo je Barcelona pokušavala srezati svoj budžet kako bi mogli dovesti Messija. Pique, Busquets i Alba su klub napustili nakon isteka ugovora, a pričalo se i o prodaji Fatija, Raphinhe i De Jonga.

“Želio sam se vratiti u Barcelonu. Međutim, čuo sam da planiraju prodavati igrače ili smanjivati plaće kako bi me doveli. Nisam želio preuzeti odgovornost za tako nešto. Zato sam donio ovu odluku. Nisam želio da netko pati radi mene“ rekao je Messi i objasnio zašto je izabrao Inter Miami ispred povratka u Barcelonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider