Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rusi zabili četiri komada

Piksi se nakon debakla Srbije vadio na suce: "Kaznili su nas dva puta. To je uništilo utakmicu"

Rusija je zabila četiri komada Srbiji u prijateljskom ogledu uoči Eura 2024.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Srbija je doživjela pravi debakl kod Rusije (4:0) u prijateljskom ogledu koji je odigran pred nešto više od 20 tisuća navijača u Moskvi.

Već u 21. minuti susreta sve je pošlo po krivu za reprezentaciju naših susjeda, Milan Gajić zaradio je crveni karton i skrivio kazneni udarac. Takav poklon iskoristio je Anton Mirančuk i doveo Ruse u vodstvo.

Maksim Osipenko u 32. minuti povećao je na 2:0, a u drugom su dijelu Aleksej Mirančuk (55) i Ivan Sergejev (90+1) postavili konačnih 4:0. Srbi su još dobro i prošli jer su u završnim minutama Rusi pogađali vratnicu i gredu.

Srpski izbornik Dragan Stojković Piksi nakon utakmice je krivnju svalio na suca:

"Kaznili su nas dva puta, penal i crveni karton. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan u ovakvoj utakmici. Šteta što je sudac donio takvu odluku, to je uništilo utakmicu.

Zbog te odluke svi su gledali samo Rusiju, mi nismo bili vidljivi na terenu.
Nema panike, ne bi se ništa promijenilo ni da smo pobijedili. Ovo je samo jedna trening-utakmica, ali je ispalo da je dobra trening-utakmica za Rusiju", kazao je Piksi.

Božidar Šikić u društvu Silvije Čabraje i Igora Cvetkovića Direktor Lokomotive otvoreno o sudačkoj aferi: Bez dlake na jeziku o hrvatskim sucima i tko traži strance divider

Mario Hezonja VIDEO Hezonja razbio Partizan u Beogradu, no svi govore o nemogućoj trici koju je pogodio divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider