Košarka
SPORTOVI
Košarka
GLAVNI IGRAČ REALA

VIDEO Hezonja razbio Partizan u Beogradu, no svi govore o nemogućoj trici koju je pogodio

Mario Hezonja još je jednom bio udarna igla košarkaša Kraljevskog kluba, ovog puta na gostovanju u Beogradu.

Mario Hezonja (Foto: Profimedia)

Košarkaši madridskog Reala odradili su još jednu odličnu utakmicu u Euroligi, u gostima su u dvoboju 31. kola pobijedili Partizan u Beogradu 88:76.

Nakon neizvjesnog prvog poluvremena Madriđani su utakmicu riješili u trećoj četvrtini koju su dobili s 35:23 te su time slomili domaći sastav koji se bori kako bi ušao u play-in.

Pritom je glavni krivac za poraz Partizana bio odlični hrvatski reprezentativac Mario Hezonja, koji je u 32 minute na parketu postigao 25 poena. Tome je dodao šest skokova i četiri asistencije, a bio je ujedno prvi strijelac na susretu.

Za dva poena Hezonja je gađao 3-8, za tricu odličnih 5-6 te 4-6 s linije slobodnih bacanja. Najbolju je pratnju imao u Argentincu Gabrielu Decku, koji je uz 13 poena imao i pet skokova.

Novi hrvatski kapetan (barem dok nema Darija Šarića u momčadi) ipak je najviše oduševio zakucavanjem, ali i nemogućom tricom iz prve četvrtine. Njih možete vidjeti OVDJE

Na ljestvici je vodeći Real s omjerom 25:6. Barcelona ima 20 pobjeda i 10 poraza, Olympiakos 19 pobjeda i 12 izgubljenih utakmica, a omjer 19:11 Panathinaikos, Fenerbahce i Monaco. Maccabi i Virtus Bologna su na omjeru 17:13.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider