Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrđeno

Šok za Novaka Đokovića: Doživio najbolniji udarac, gori od deportacije iz Australije

Novak Đoković je ostao bez jednog od glavnih sponzora koji mu daje milijune.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski Peugeot, jedan od glavnih sponzora srpskog tenisača Novaka Đokovića, odlučio je raskinuti dugogodišnju suradnju koju je imao s njim.

Tijekom siječnja, dok je trajao cijeli skandal oko Novaka Đokovića i mogućeg igranja na Australian Openu, Peugeot je javno obznanio kako cijela situacija sa srpskim tenisačem neće utjecati na njihovo partnerstvo.

No, samo nešto više od mjesec dana kasnije ova veza je popucala, a razlog je, navodi dio britanskih medija, Đokovićev stav tijekom pandemije koronavirusa i njegovo mišljenje o cijepljenju.

Vladimir Putin (Foto: AFP) Nove kazne za Rusiju: Ostali su skoro bez europskih nastupa u svim sportovima divider

Inače, prekid ove suradnje potvrdio je i Carlos Tavares, izvršni direktor Stellantisa, koji je rekao: "Informacije su točne, nećemo nastaviti suradnju s Đokovićem", prenijela je Ansa.

Đoković i Peugeot su bili vezani od 2014. godine, a podsjetimo kako je srpski tenisač prije nekoliko dana skliznuo i s prvog mjesta ATP ljestvice, na kojem ga je zamijenio Rus Danil Medvjedev.

gol expired Ruski nogometaš slavio pobjedu s ukrajinskom zastavom, hit je i snimka iz Amerike divider

Ostaje bez glavnog spoznora?

Đoković bi mogao ostati bez glavnog sponzora za opremu. Lacoste ozbiljno razmišlja da sve raskine s prvim tenisačem svijeta zbog svega što je izašlo u javnost.

gol expired Poznati trener napustio ruskog giganta zbog rata u Ukrajini: Oštro se usprotivio Putinu divider

Novaku Lacoste donosi veliki iznos na godišnjoj razini, a u 2021. godini od sponzora je dobio oko 30 milijuna dolara, prema Forbesu.

U kolovozu 2021. godine obnovio je ugovor sa Lacosteom, s kojim surađuje od 2017. godine, a sada će možda morati tražiti novog sponzora.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider