Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
"Žao mi je"

Bočkaj ponovno na sudu zbog demoliranja bezinske postaje: "Ne osjećam se krivim"

Počelo je suđenje Petru Bočkaju zbog prometne nesreće koju je izazvao u Osijeku na benzinskoj crpki.

Iako je početkom ove godine preselio u Zagreb potpisavši za Dinamo, Petar Bočkaj vratio se u Osijek gdje mu je ponovno počelo suđenje za prometnu nesreću koju je izazvao u ožujku 2019. godine.

Tada je pod utjecajem alkohola automobilom ušao u prodajni prostor bezinske crpke te prošao neposredno pored jedne djelatnice, dok je drugu djelatnicu priklještio uz zid naguravši prednjim dijelom automobila police na nju.

"Ne smatram se krivim za kazneno djelo koje mi se stavlja na teren, ali žao mi je što se to dogodilo", rekao je Bočkaj na sudu u Osijeku, prenosi Jutarnji list.

Ozlijedio dvije djelatnice

Osim što je imao gotovo 1,86 promila alkohola u krvi, Bočkaj je svojim automobilom demolirao prodajni prostor, ali i ozlijedio djelatnice koje su se nalazile u trgovini.

Bočkaj je nakon toga izvezao automobil, a ubrzo je po njega došao prijatelj koji ga je odvezao s mjesta nesreće. Radi se o bivšem nogometašu Osijeka, Josipu Barišiću.

Podsjetimo, prije dva tjedna Bočkaj je osuđen zbog verbalnog nasilja prema bivšoj supruzi s kojom ima dijete. Zbog toga mora platiti dvije tisuća kuna kazne i dvjesto kuna sudskog postupka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider