Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"njegovo ponašanje je nepravda"

Perišić prekinuo suigračevu znakovitu proslavu gola, Wanda poludjela na njegov potez

Supruga bivšeg kapetana Intera Maura Icarija poludila je na hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića nakon što je prekinuo znakovitu proslavu gola Mattea Politana.

Galerija Perišić, Politano i Wanda (Screenshot) Icardi i Wanda (Foto: AFP) Ivan Perišić i Wanda Nara (Foto: AFP/Instagram) +3 Wanda Nara (Instagram)

Tenzije u talijanskom velikanu Interu i dalje su na jako visokoj razini. Inter je u nedjelju odigrao 3:3 na gostovanju kod Fiorentine, nakon što je primio pogodak u 11. minuti sudačke nadoknade. Po završetku susreta u emisiji Tiki Taka gostovala je supruga i menadžerica bivšeg kapetana Intera Maura Icardija, Wanda Nara, koja je ponovno napala Ivana Perišića.

Wanda ne prestaje "udarati" po Perišiću

Podsjetimo, tijekom zimskog prijelaznog roka Ivan Perišić bio je na meti londonskog Arsenala, ali je u konačnici transfer propao. Wanda Nara je tijekom cijele sage oko Perišića u jednoj televizijskoj emisiji komentirala njegovu želju za odlaskom iz Intera rekavši da "možda iza toga stoje neki njegovi osobni problemi."

Perišić je nakon toga, prema novinaru talijanskog Il Giornalea Francu Ordineu, poludio:

"Perišić je prišao Icardiju i rekao mu da kaže svojoj ženi da više ne govori o njemu na televiziji", rekao je Ordine za radijsku emisiju Tutti Convocati.

Perišić prekinuo proslavu gola, Wanda "poludjela"

Ovoga puta Wanda je osudila Perišićevu reakciju nakon pogotka Mattea Politana, koji je slavio gol u stilu Maura Icardija (oba dlana stavio iza ušiju u stilu "da vas čujem"). Hrvatski reprezentativac prišao mu je s leđa, ljutito ga uhvatio za jednu ruku i prekinuo slavlje. Politano ga je nakon toga odgurnuo, nakon čega su njih dvojica razmijenila nekoliko riječi.

Perišić i Politano (Screenshot) Perišić i Politano (Screenshot)

Wanda nije imala razumijevanja za takav potez hrvatskog reprezentativca pa je u spomenutoj emisiji to i prokomentirala.

"U nogometnom svijetu postoji puno nepravde. Kao jedanaesterac za Fiorentinu u 101. minuti, pa tako i ponašanje Perišića nakon Politanove proslave pogotka. Gledali smo Perišićev jedanaesterac kod kuće s kauča, ali njegova reakcija nakon zabijanja gola nije nas uvjerila da je njegovo srce u Interu. Da bi bio kapetan, moraš pokazivati respekt, kao što to radi Mauro", rekla je Argentinka.

"Nepravda je i što je Icardi sada doma te se, iako je sve dao za Inter, na njega gleda kao na čudovište", kazala je Wanda.

Wanda i Icardi glavna tema rasprave u Italiji

Voditelj emisije Antonio Cassano sugerirao je Wandi da se Icardi pomiri s dečkima iz svlačionice, nakon čega je ona izgubila živce.

"Zbog čega bi se Mauro trebao ispričati? Što je napravio da bi se trebao ispričati? Dosta mi je", kazala je Wanda.

Obitelj Icardi posljednjih je dana pod budnim okom javnosti, pogotovo nakon što je u javnost s "prljavim rubljem" iz prošlosti izašao Maxi Lopez, bivši suprug Wande, kojem je Icardi "zabio nož u leđa" i preoteo ju, zajedno s djecom.

"Ne mogu viđati svoju djecu. Jako mi to smeta, zato sam odlučio potpuno otvoriti dušu i okrenuti novu stranicu svoga života. Kada sam razgovarao sa sinom za njegov rođendan, Icardi mu je uzeo mobitel i poklopio slušalicu. Pa kakvi su to ljudi?" govorio je Maxi Lopez za argentinski Clarin.

Nakon godina šutnje javio se posramljeni nogometaš i iznio "prljavi veš" o Icardiju i Wandi Icardi i Wanda (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) +2 Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram)

Icardi odigrao svoje u Interu?

U Italiji se pojavila informacija da su liječnici Intera ustvrdili da Icardi zapravo nije ozlijeđen, već da želi operaciju koljena na vlastitu odgovornost. Navodno je u prvom dijelu sezone igrao pod injekcijama, a sada ima želju operativnim zahvatom riješiti problem.

Ako bude podvrgnut operaciji, vjerojatno će propustiti ostatak sezone te izbivati s početka iduće. Istovremeno neki talijanski mediji pišu da je Icardi odigrao svoje u Interu, da ga trener Spalletti nema namjeru vraćati u momčad te da će na ljeto napustiti klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider