Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
preuzeo icardijevu ulogu

Perišić zabio nakon dva mjeseca, Inter ostao bez pobjede u 101. minuti

Perišić je prekinuo golgeterski post u talijanskoj Serie A.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac u 3:3 (2:1) remiju Intera na gostovanju kod Fiorentine u susretu 25. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 52. minuti iskoristio 11-erac kojim je povisio prednost svoje momčadi na 3:1. Bio je to tek četvrti pogodak Perišića u Serie A ove sezone i prvi nakon dva mjeseca. 

Fiorentina je povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea nakon što je Chiesa uputio prizeman centaršut.

Inter se vrlo brzo vratio u igru preko Vecina koji je poravnao u 6. minuti, da bi Politano u 40. pogodio za prednost gostiju prije odlaska na odmor.

Nakon Perišićeva gola s bijele točke domaći su do kraja susreta uspjeli doći do boda sjajnim golom Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti i iz 11-erca koji je u 11. minuti sudačke nadoknade iskoristio Veretout.

Perišić i Marcelo Brozović odigrali su po svih 90 minuta za Inter, dok je Marko Pjaca u igru za Fiorentinu ušao u 58. minuti.

Treći Inter sada ima 47 bodova, devet manje od drugog Napolija, a dva više od četvrtog Milana, dok je Fiorentina deveta sa 36 bodova.

Ranije u nedjelju na gostovanjima je bio uspješan i vodeći dvojac u Serie A, Juventus je slavio u Bologni sa 1:0 (0:0), dok je Napoli bio uspješan u Parmi sa 4:0 (2:0).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider