Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrime je

Perišić na udaru novog trenera: Postao višak, ali nije jedini

Ange Postecoglou po dolasku u Tottenham napravit će čistku svlačionice, a među otpisanima nalazi se i ime Ivana Perišića.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Antonio Conte na početku prošle sezone u Tottenham je doveo svog ljubimca Ivana Perišića. No, čak ni Conte, koji je u svim klubovima u kojima je dosad radio osvajao trofeje, nije mogao podići pehar sa Spursima.

On je u konačnici nakon sukoba s upravom kluba u travnju ove godine napustio klub, koji se otada nalazi u turbulentnom razdoblju. Tottenham je sezonu završio na osmom mjestu, tik ispod onog mjesta koje vodi u Konferencijsku ligu. Australski stručnjak Ange Postecoglou doveden je da iduće sezone posloži Tottenham te od njega ponovno napravi respektabilan klub u Premier ligi.

Harry Maguire Sprema se egzodus u Manchester Unitedu: 13 igrača na listi za otpis divider

Postecoglou je poziv Tottenhama zaslužio sjajnim vođenjem Celtica, s kojim je uvjerljivo osvojio ligu prošle sezone.

Prema pisanju engleskih medija, Australac će svoj autoritet nametnuti velikom čistkom u svlačionici, a na popisu nepoželjnih našao se i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. On je uz Huga Llorisa, Davinsona Sancheza, Japheta Tangangu, Joea Rodona i Sergia Reguilona proglašen viškom.

Perišića ugovor s Tottenhamom veže još godinu dana, a kao moguća nova destinacija spominju se povratak u Inter, Saudijska Arabija, odlazak u Tursku ili povratak u Hajduk. Mnogi će reći da je vrime za Perišićev povratak na Poljud, ali da bi do toga zaista došlo, potrebno je vidjeti kako će se rasplesti situacija u njegovu trenutačnom klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider