Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži se nasljednik ronalda

Perez pozvao Neymara u Real: Ako želi biti najbolji, mora doći u Madrid

Florentino Perez je suptilno pozvao brazilskog majstora među svoje Galacticose.

Neymar i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez iskoristio je dodjelu Zlatne lopte u Parizu kako bi dodatno začinio priču o dolasku Neymara u Kraljevski Klub. Spekulacije oko ovog spektakularnog transfera često pune novinske stupce, a sada je Perez dolio još ulja na vatru.

Nije tajna da Real želi vidjeti Brazilca u svojim redovima. Svojevremeno su vodili utrku s Barcelonom oko dolaska tada mlade brazilske senzacije; Neymar je na kraju završio u Kataloniji, ali Real je, ako pitate Pereza, tada izgubio bitku, ali ne i rat.

''Puno je lakše osvojiti Zlatnu loptu kada ste u Real Madridu'', rekao je Perez na pitanje o Neymaru od kojeg se očekuje da bi mogao prekinuti 10-godišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

''Real Madrid je klub koji velikim igračima daje sve što trebaju, a svatko zna da sam već jednom pokušao dovesti Neymara'', rekao je Perez, koji je ovim izjavama suptilno pozvao Neymara u Kraljevski klub.

Realova prva zvijezda Cristiano Ronaldo u Parizu je stigao do pete nagrade za najboljeg igrača svijeta, a predsjednik nije štedio komplimente za igrača koji je odveo Kraljeve do povijesnih uspjeha . Prošle sezone postali su prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka, a stigli su i do španjolsko-europske duple krune prvi put nakon slavne generacije iz 50-ih godina 20. stoljeća.

''Mislim da je Ronaldo nasljednik Alferda Di Stefana, čast je računati na tako dobrog igrača poput njega. On živi za nogomet, želi biti najbolji svih vremena ne samo na račun talenta nego i napornog rada, on je pravi uzor'', rekao je Perez o Ronaldu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider