Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
provjereni recept

Perez donio odluku: Ronaldo može otići iz Reala, ali pod jednim uvjetom

Florentino Perez ne želi ostati zapamćen kao predsjednik koji je prodao Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ispadanja Španjolske i Portugala već u osmini finala Svjetskog prvenstva, u fokus tamošnjih medija vratili su se Real Madrid i Cristiano Ronaldo. Točnije, priče o mogućem transferu Ronalda u Juventus.

Prema pisanju madridskog Asa, predsjednik Reala Florentino Perez nema ništa protiv transfera, ali pod jednim uvjetom.

Vječno gladan uspjeha i usporedbi s najvećim predsjednikom u povijesti kluba Santiagom Bernabeuom, Perez ne želi ostati zapamćen kao čovjek koji je prodao Ronalda. Zbog toga je pred Portugalca postavio uvjet: ako želi napustiti klub, mora sazvati konferenciju za medije, javno izjaviti da odlazi na svoju roku te zahvaliti klubu i predsjedniku.

Ovakav recept su u Realu već koristili. Na sličan je način morao otići i Xabi Alonso kada je 2014. otišao u Bayern, iako je samo nekoliko mjeseci ranije bio potpisao produženje ugovora.

As prenosi i informaciju torinske La Stampe da će Perez tražiti veću odštetu za Ronalda – umjesto 100, Juventus bi morao platiti 150 milijuna eura.

Podsjetimo, Ronaldo je već nekoliko puta prijetio odlaskom, ali Perez bi ga smirio povećanjem plaće. Kako sada stvari stoje, čini se da bi 33-godišnji Portugalac ovoga puta ipak mogao napustiti Madrid.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider