Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako će se snaći?

Otkriven Guardiolin plan za budućnost, bit će to jako zanimljivo: "To je njegov san"

Guardiola planira nove i drugačije izazove za budućnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola izgradio je ugled jednog od najvećih trenera i nogometnih filozofa 21. stoljeća radom u Barceloni, Bayernu i Manchester Cityju, s kojim ima ugovor do kraja sljedeće sezone.

Vidjet ćemo koji će biti njegov sljedeći posao. Njegov brat Pere, nogometni agent i suvlasnik Girone, otkrio je brazilskom Globo Esporteu da bi Pep u budućnosti htio postati izbornik.

"Pepov je san jednog dana voditi reprezentaciju, ali vidjet ćemo što će biti, kada će doći trenutak i hoće li primiti ponudu", rekao je Pere.

  gol expired Najlošiji posao u povijesti Bayerna? Žele se riješiti igrača koji je za rekordnu cifru stigao Kovaču divider

Guardiolu se već povezivalo s poslovima izbornika Brazila i Argentine. S obzirom na to da je glasan zagovornik katalonske neovisnosti, bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi bilo prihvaćeno preuzimanje Španjolske, reprezentacije za koju je igrao.

Ipak, ne treba tako brzo očekivati Pepa na klupi neke reprezentacije, budući da je njegov brat naglasio da je to ideja za budućnost, nikako sadašnjost.

  gol expired Real mora reagirati: Bolji je od Marcela, Kimmicha i Carvajala, efikasniji od Trenta i prijeti rekordu Danija Alvesa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider