Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izgubio kompas

VIDEO Guardiola bahato provocirao igrače Liverpoola poslije izjednačenja: "Ne znam kako ga nije odgurnuo"

Manchester City u derbiju Premier lige pregazio je Liverpool, a Pep Guardiola nije štedio s provokacijama na račun suparnika.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Aktualni engleski prvak Manchester City pregazio je Liverpool 4:1 u derbiju Premier lige, a trener domaćih Pep Guardiola nije krio koliko mu je značila ova pobjeda u derbiju.

Što pobjeda, slavio je svaki gol kao da je osvojio Ligu prvaka, ali ne čudi s obzirom na važnost ovog susreta. Nova tri boda ostavila su ga u utrci s Arsenalom za naslov, a Liverpool poslala u neizvjesnu borbu za Ligu prvaka.

Shrewsbury Town FC Prvi u Engleskoj vratili su "sigurno stajanje", za heroje čuvaju posebna mjesta, a Francuzi ih ne mogu smisliti divider

Poveli su gosti preko Salaha već u 17. minuti, međutim taj gol samo je razbudio prvaka jer su desetak minuta izjednačili i posljedično lansirali vlastitog šefa u orbitu. Guardiola je gol proslavio provocirajući rezerviste Redsa, koji su baš u tom trenutku prolazili kraj njega.

Najprije je pružio ruku Tsimikasu, koji ga je samo pogledao, a zatim ju uvalio uspješno Arthuru koji mu je uzvratio. Vjerojatno u šoku jer bi ga u bilo kojem drugom trenutku odgurnuo.

Igrači Arsenala Arsenalova legenda otkrila kojih šest igrača ne smije propustiti niti jednu utakmicu ako žele titulu divider

"Ne znam kako ga Tsimikas nije odgurnuo“, pišu revoltirani navijači gostiju po društvenim mrežama.

Kad pogleda snimak, vjerojatno neće biti ni njemu…

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider