Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Životinja'' na terenu

Javno izrazio nezadovoljstvo, Pep oduševljen: ''On je poseban, jedini koji mora imati takav mentalitet''

Pep Guardiola pohvalio je Gabriela Jesusa kao posebnog talenta i rekao kako može razumjeti njegovu frustraciju zbog manjka startova za Manchester City.

Gabriel Jesus (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Brazilski napadač Gabriel Jesus je ove sezone startao u samo tri utakmice za Manchester City zbog izvanredne forme Sergija Agüera, koji je zabio već osam pogodaka u prvenstvu.

Međutim, Jesus je ovaj tjedan iskazao nezadovoljsto u intervjuu za jedan brazilski medij, ali 22-godišnjak je jasno dao do znanja da je sretan na Etihadu i da nema namjeru narušavati sklad u momčadi.

''Želim igrati, želim pomoći bez da moram prijeći preko nekoga. Razumijem menadžerov stav i poštujem ga, ali spreman sam uvijek igrati. Inače sam jako sretan u Cityju, tako da nema razloga da napustim klub'', izjavio je Jesus za Esporte Interativo.

gol expired Senzacija u Engleskoj: Tottenham ispao od četvrtoligaša! divider

O svemu se oglasio i njegov menadžer Pep Guardiola.

''On je poseban. Pročitao sam intervju i bio je savršen. Pokazao je nevjerojatan respekt. Naravno da želi igrati. On je devetka Brazila i možda jedini napadač na svijetu na svojoj razini koji mora imati takav mentalitet'', izjavio je Guardiola

''Svaki put kad izađe na teren – sekundu, dvije ili 90 minuta – igra poput životinje. Potpuno ga razumijem. Trudim se, ali ni jedan igrač, ne samo Gabriel, neće biti sretan ako ne igra redovito'', dodao je menadžer Cityja.

Jesus je u utorak postigao svoj treći pogodak ove sezone. Bilo je to u Liga kupu protiv Prestona, ali budući da Pep preferira igru sa samo jednim napadačem, možda će morati ustupiti svoje mjesto protiv Evertona.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider