Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Man City bez problema

Senzacija u Engleskoj: Tottenham ispao od četvrtoligaša!

Europski doprvak se već u 3. kolu oprostio od engleskog Liga kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši engleskog četvrtoligaša Colchester Uniteda napravili su senzaciju u 3. kolu Carabao Cupa, u kojem su bili izbacili aktualnog europskog doprvaka Tottenham boljim izvođenjem jedanaesteraca. Manchester City je kao gost bio bolji od engleskog drugoligaša Prestona s 3:0.

Tottenham u 90 minuta nije uspio svladati domaćeg vratara desetoplasirane momčadi engleskoj četvrtoj ligi (League Two), a u raspucavanju sa 11 metara za Spurse to nisu uspjeli napraviti Christian Eriksen i Lucas Moura, pa je domaća momčad s ukupnih 4:3 u jedanaestercima izborila nastup u 4. kolu engleskog Liga kupa.

Colchesteru se pridružio još jedan četvrtoligaš, Crawley Town, koji je pred svojim navijačima izbacio drugoligaša Stoke City, također u raspucavanju s bijele točke. U 90 minuta rezultat je bio 1:1, a s bijele točke su sva petorica domaćih izvođača pogodila cilj, pa je Stokeu presudio promašaj Vokesa u prvoj seriji.

Barcelona slavi (Foto: AFP) Pobjeda Barcelone: Katalonci potopili Žutu podmornicu, Granada vodi na ljestvici! divider

Manchester City, branitelj prošlogodišnjeg naslova u ovom natjecanju, sve je dvojbe oko pobjednika riješio u prvom poluvremenu. Raheem Sterling je u 19. minuti pogodio za 1:0, potom je asistirao Gabrielu Jesusu za 2:0 u 35. minuti, a u 42. minuti je igrač Prestona Ledson nesretno skrenuo loptu u svoju mrežu.

Dinamov sljedeći suparnik u Ligi prvaka će do dvoboja s hrvatskim prvakom odigrati još i utakmicu 7. kola Premier lige, u kojoj će u subotu (18.30 sati) gostovati kod Evertona koji je pobjedom 2:0 na gostovanju kod Sheffield Wednesdaya izborio 4. kolo Carabao Cupa.

Miralem Pjanić (Foto: AFP) Pjanić golčinom spasio Juventus: Bez golova u susretu hrvatskih trenera u Italiji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider