Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rakitić na tribinama

Pobjeda Barcelone: Katalonci potopili Žutu podmornicu, Granada vodi na ljestvici!

Katalonci su na krizu i potrese odgovorili pobjedom.

Barcelona slavi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je u šestom kolu španjolske Primere na svom terenu s 2:1 pobijedila Villarreal.

Barcelona je počela uraganski i već nakon 15 minuta imala 2:0. Antoine Griezmann zabio je u šestoj, a Arthur sjajnim dalekometnim udarcem u 15. minuti.

Međutim, Santi Cazorla je u 44. minuti lijepim golom zabio smanjio zaostatak Žute podmornice. Villarreal je pružao dobar otpor favoriziranom protivniku, ali nisu uspjeli šokirati Camp Nou, dok je i Barcelona propustila nekoliko dobrih situacija za povećanje prednosti.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) Cormier odgađa mirovinu: Želi se još jednom boriti protiv Miočića, predložio je i datum divider

Barcelona je ovom pobjedom skočila na četvrto mjesto s bodom manje od vodeće – Granade. Granada, koja je u prošlom kolu šokirala upravo Barcelonu, ranije odigrala je odigrala 1:1 s Valladolidom i privremeno preuzela vodstvo u Primeri.

Drugi je Athletic Bilbao, a treći Real Madrid. Oni će svoje utakmice šestog kola odigrati u srijedu – Athletic gostuje kod Leganesa, dok će Real dočekati Osasunu.

Real - Atletico Madrid (Foto: AFP) Španjolci službenom objavom na hrvatskom najavili veliki derbi: Hrvati manekeni vatrene bitke divider

Rezultati by SofaScore
 
 
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider