Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LEGENDA

Pele završio na operaciji tumora u Brazilu, sve je uspješno prošlo

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan do daljnjega, objavio je AFP.

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i oko čega je postojala sumnja u njegovo zdravlje.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić: "Znam da vas zanima, Livaja je u prvih 11 zajedno s Ivušićem" divider

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili „zdravstveni problemi“ koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a potom je sam Pele u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

Matjaž Kek Kek: ''Čestitam Daliću, ma vi Hrvati nikad niste zadovoljni. Nemate napadača? Pa gledajte Livaju, Kramarića..." divider

"U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu", objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama. Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider