Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"prisjetit ćemo se tih vremena"

Pronađena žena koja je davala Ronaldu jesti kada je bio siromašan: "Bio je najsramežljiviji"

Javila se žena koja tvrdi da je bila jedna od tri koja je davala hamburgere Cristianu Ronaldu kada je bio siromašni klinac.

Cristiano Ronaldo (Screenshot)

Portugalski radio Renascenca tvrdi da je pronašao jednu od tri žene koje je Cristiano Ronaldo spomenuo u svom emotivnom intervjuu s Piersom Morganom, u kojem je otkrio mnoge zanimljivosti iz svog djetinjstva. Portugalac se prilikom intervjua rasplakao zbog svog oca koji ga nije vidio na vrhuncu te je nešto kasnije otkrio da su mu u djetinjstvu pomogle tri ženske osobe.

"Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živio sam s drugim igračima svojih godina iz drugih dijelova Portugala. Bilo mi je jako teško bez obitelji. Sjećam se da je tamo bio McDonald's u kojem smo dobivali ostatke hamburgera koji nisu prodani. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim ih pozvati u Lisabon ili Torino na večeru i vratiti im za sve što su napravile za mene. Nikada ih neću zaboraviti", rekao je Ronaldo i intervjuu.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Već se traži Zidaneov nasljednik: Veliki povratnik, stare želje ili novo ime na Perezovoj listi? divider

Edna još nije pronađena, no javila se, ili barem tvrdi da je, jedna od dvije preostale žene, Paula Leca. Ona više ne radi u McDonald'su, ali tvrdi da je pomagala Ronaldu.

"Pojavili bi se na prozoru kućice za izdavanje hrane. Nisu ništa tražili, a kada bi voditeljica smjene shvatila da imamo previše hamburgera koji se ne prodaju, dopustila bi nam da ih damo dečkima. Cristiano Ronaldo bio je najsramežljiviji od njih. Tako je bilo gotovo svake večeri u tjednu", ispričala je Leca i potvrdila da će se odazvati na poziv portugalske zvijezde.

"Ako mi dođe pozivnica za večeru, naravno da ću se odazvati. Prvo ću mu zahvaliti, a onda ćemo se prisjetiti tih vremena."

Miočić protiv Cormiera (Foto: AFP) Predsjednik UFC-a potvrdio: "Radimo na trilogiji Miočića i Cormiera. Bit će to najbolja trilogija u povijesti" divider

Osim Lece navodno je i njezin suprug vidio Cristiana Ronalda kod McDonald'sa kada bi dolazio po nju na posao.

"Sin mi ne vjeruje da sam mu davala hamburgere, no moj suprug ga je vidio kada je dolazio po mene na posao."

Treba napomenuti da identitet Paule Lece kao bivše radnice McDonald'sa tek treba biti utvrđen. Kada su ovako popularni nogometaši u pitanju, moguće su svakojake prevare, kojima svjedočimo svakodnevno. No nadamo se da ovo nije taj slučaj i da će Ronaldo zaista okupiti "staru ekipu" koja mu je, dok je bio siromašni klinac, pomogla da postane jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

Loris Karius (Foto: AFP) Zaslužuje status legende kiksova: Novi Kariusov "biser" obilazi svijet! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider