Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ono kad glumiš neuera

Zaslužuje status legende kiksova: Novi Kariusov "biser" obilazi svijet!

Njemački vratar Loris Karius, koji se "proslavio" velikim kiksovima u finalu Lige prvaka 2018. godine, ponovno je "zablistao" na europskoj sceni.

Loris Karius (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Njemački vratar Loris Karius ponovno se dobro "potrudio" da bude predmet sprdnje na društvenim mrežama. On je u susretu 1. kola Europske lige, u kojem je njegov Bešiktaš gostovao u Slovačkoj kod Slovana iz Bratislave, ponovno kiksao i bio izravni krivac što se njegova momčad našla u zaostatku.

gol expired Hvalospjevi Talijana na račun Dinamova dragulja i kritika hrvatskoj legendi: "Boban ga je odbacio“ divider

Igrala se 14. minuta utakmice kada je Karius nakon jedne dugačke lopte prema njegovu kaznenom prostoru, ničim izazvan, istrčao izvan šesnaesterca. Točnije istrčao je na neka 22 metra od svog gola i glavom pokušao izbiti loptu, iako je njegov obrambeni igrač bio ispred gostujućeg napadača i bio spreman reagirati u obrani da je njemački vratar pustio loptu da uđe u kazneni prostor.

Bruno Petković u Dnevniku Nove TV (Foto: GOL.hr) Petković u Dnevniku Nove TV: "City će se morati dobro pomučiti ako nas želi pobijediti" divider

Karius je krivo procijenio let lopte, tek vrškom glave okrznuo loptu koja je nastavila i ušla u šesnaesterac, a pritom se i sudario sa svojim igračem, te su obojica završila na travnjaku. Slovenski napadač Šporar nije imao težak zadatak i poslao je loptu u nebranjenu mrežu za vodstvo Slovana.

Do kraja poluvremena Bešiktaš je ispravio Kariusovu pogrešku i preokrenuo rezultat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider