Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"treće mjesto nas ne zadovoljava"

Petković u Dnevniku Nove TV: "City će se morati dobro pomučiti ako nas želi pobijediti"

Bruno Petković gostovao je u Dnevniku Nove TV dan nakon velike pobjede u Ligi prvaka.

Bruno Petković u Dnevniku Nove TV (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Bruno Petković bio je gost u Dnevniku Nove TV samo dan nakon što je s Dinamom upisao veličanstvenu pobjedu na otvaranju nove sezone u Ligi prvaka. Modri su na Maksimiru slavili s 4:0 protiv Atalante, a iako nije zabio Petković je bio sjajan u momčadi Nenada Bjelice.

* Je li ovo najbolja utakmica Dinama u kojoj ste sudjelovali?

"Ne sjećam se nijedne utakmice u kojoj smo ovako dominirali gotovo svih 90 minuta. Uz onu utakmicu za reprezentaciju protiv Slovačke ovo je jedna od najdominantnijih utakmica u kojoj sam sudjelovao."

* Jeste li se iznenadili kada je trener u ponedjeljak na treningu rekao da mijenjate taktiku i započinjete susret s tri stopera?

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiola se osvrnuo na Dinamo i otkrio što ga zanima: ''Ne zanimaju me njegove slabe točke'' divider

"Ne vjerujem da je itko okrenuo pogled u sumnji ili pomislio da to nije dobro. Imamo odličan tim koji analizira protivnike. Cijela ekipa vjeruje treneru i stožeru. Imamo maksimalno povjerenje i svi su povezani."

* Atmosfera na tribinama?

"Koreografija, pjesma Lige prvaka, pjesma o kojoj sanjaš od malih nogu i onda se nađeš u toj situaciji. A 90 minuta pjesme i slavlje navijača nakon utakmice... Oduševljeni smo podrškom."

Colby Covington (Instagram) Miočić traži ovog čovjeka: Dobacivao mu nešto supruzi, ne žele mu reći što točno divider

* Trener kaže da uvijek idete po pobjedu. Mislite li da imate šanse i protiv Manchester Cityja?

"Ne vjerujem da je novac ikad pobijedio na terenu. Svaka utakmica počeinje s 0:0. Manchester City je glavni favorit i imaju odlične igrače. Favoriti su protiv bilo koje momčadi, ali zaista vjerujemo jedni u druge, pripremit ćemo se i ako misle pobijediti morat će se oznojiti za to."

* Vi i Oršić ste zajedno stigli prošlog ljeta u Dinamo uz dosta skepse. Što se dogodilo?

Kelvin Maynard (Foto: AFP) Strava u Amsterdamu: Ubijen nizozemski nogometaš divider

"Možda ima nešto u tome što smo cimeri od početka. Oršić je jako pošten dečko i veliki radnik. O njegovim kvalitetama dovoljno govore njegove igre. No naglasio bi učinak ekipe. Ekipa je ta koja izbacuje pojedince. Sve rotacije koje trener radi uvijek netko iskoči."

* Biste li bili zadovoljni s osvajanjem trećeg mjesta?

"Treće mjesto nikad neće biti zadovoljavajuće. Uvijek imamo pogled prema najvišoj stepenici. Gledamo prema vrhu, a idemo korak po korak."

Berbatov i Ferguson (Foto: AFP) Jedan od najboljih bugarskih napadača okončao karijeru: "Ovo je moje zbogom" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider