Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i da i ne

Francuska legenda kritizirala novo nogometno pravilo: "To koristi najboljim klubovima"

Francuski stručnjak Patrick Viera je izjavio da nije previše zabrinut zbog velikog broja utakmica tijekom blagdana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dopuštanje pet zamjena igrača pomoći će klubovima da bolje raspodijele minutažu među igračima u prenatrpanom rasporedu i u uvjetima velikog porasta broja zaraženih koronavirusom, ali takav će potez biti prednost za najbolje klubove, smatra menadžer Crystal Palacea Patrick Vieira.

Treneri Manchester Uniteda i Manchester Cityja, Ralf Rangnick i Pep Guardiola, obojica su bili žestoki zagovornici povećanja broja dopuštenih zamjena s trojice na petoricu igrača.

gol expired Kristijan Lovrić više ne prati Osijek na Instagramu nakon što je sve procurilo u medije divider

"Mislim da pet zamjena može biti pravi odgovor za nas menadžere, s obzirom na trenutak u kojem se nalazimo. No, ne mislim da će to biti jednako za najboljih pet klubova i nas ostale", izjavio je Vieira uoči gostovanja Crystal Palacea kod Tottenham Hotspura.

"Svaka odluka će uvijek podijeliti ljude na one koji su za i koji su protiv. Što se mene tiče, ne znam trebamo li ostati na tri zamjene."

gol expired Nenad Bjelica komentirao odlazak Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo divider

Francuski stručnjak je izjavio da nije previše zabrinut zbog velikog broja utakmica tijekom blagdana, ali je dodao da će to biti teško za igrače koji su se tek oporavili od Covida-19 i nisu imali dovoljno vremena za treninge.

"Nadamo se da ćemo imati dovoljno igrača na raspolaganju, ali kada vidite broj pozitivnih oko sebe, onda ne možete ne biti zabrinuti", rekao je Vieira.

Crystal Palace je na 11. mjestu u Premier ligi sa 20 bodova iz 17 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider