Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poželio mu sreću

Nenad Bjelica komentirao odlazak Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo

Veliki HNL transfer komentirao je i Nenad Bjelica za službenu stranicu Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Petar Bočkaj novi je igrač zagrebačkog Dinama nakon što su Osijek i Dinamo dogovorili prijelaz 25-godišnjeg bočnog igrača Osijeka i prije početka zimskog prijelaznog roka, objavio je Dinamo na svojoj stranici.

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asista za gol, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme.

gol expired Teške uvrede navijača Osijeka prema Bočkaju: "Upropastio si nam Božić" divider

Kroz svoju karijeru prošao je i mlađe uzraste Dinama, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju.

Veliki HNL transfer komentirao je i Nenad Bjelica za službenu stranicu Osijeka.

gol expired Dinamo slučajno otkrio na društvenim mrežama: Petar Bočkaj stiže u Zagreb! divider

''Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijek u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika, uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće. U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao što je bio i s Petrom Bočkajem'', rekao je Bočkaj.

gol expired Kristijan Lovrić potezom na Instagramu najavio transfer, ali ostaje u Hrvatskoj? divider

''Bočkaj je među Bijelo-plave došao na ljeto 2017. godine iz Lokomotive, prethodno je igrao još za Inter i Maksimir, u mlađim kategorijama za matični Zagorec iz Krapine te Dinamo. Dugo će se još pamtiti njegovi majstorski golovi iz slobodnih udaraca, pogotovo onaj kojim je srušio PSV, ali i nebrojeni prekidi koje je sjajno izvađao i iz kojih je loptama hranio svoje suigrače. Za Osijek je upisao ukupno 149 nastupa u svim natjecanjima, pritom postigao 24 pogotka i dodao 29 asistencija.

Nogometni klub Osijek ovim putem zahvaljuje Petru Bočkaju na svemu što je dao Bijelo-plavima!'', tim riječima se Osijek oprostio od Bočkaja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider