Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće mu oprostiti

Teške uvrede navijača Osijeka prema Bočkaju: "Upropastio si nam Božić"

Navijači Osijeka zasuli su objave o Petru Bočkaju s uvjerljivim komentarima nakon transfera u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je iznenadio prvim pojačanjem za nastavak sezone. Na Maksimir je neočekivano došao Petar Bočkaj iz Osijeka.

Slavonski prvoligaš je tako prodao najboljeg igrača klubu s kojim se bori za naslov s istim brojem bodova, a navijači Osijeka zasuli su Bokčaja uvredljivim porukama na društvenim mrežama.

gol expired Kristijan Lovrić potezom na Instagramu najavio transfer, ali ostaje u Hrvatskoj? divider

Neke od njih nećemo prenositi jer su jako neprimjerene, a ovo su neki od komentara navijača Osijeka na Bočkajev odlazak.

"Hvala što si nam upropastio Božić"

"Nemamo se njemu šta zahvaljivati"

"Sramota teška, ti si Pero onako baš da ne kažem što..."

"Taman kupio njegov dres rođaku pod bor. Vratite mi pare"

"Bacam tvoj dres u smeće", samo su neki od stotine komentara na transfer.

gol expired Dinamo slučajno otkrio na društvenim mrežama: Petar Bočkaj stiže u Zagreb! divider

"Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci", rekao je Petar Bočkaj po potpisu ugovora.

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog braniča, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asista za gol, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58.

Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider