Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Kristijan Lovrić potezom na Instagramu najavio transfer, ali ostaje u Hrvatskoj?

Kristijan Lovrić je postao velika želja navijača Osijeka nakon odlaska Bočkaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi svjetski nogometni transferi otkriveni su nespretnim potezima na društvenim mrežama prije službene objave na stranicama kluba.

Pogreška se danas dogodila i administratorima Dinamovih profila koji su objavili video iz Bočkajevog automobila i napisali da je novo pojačanje na putu prema Zagrebu, no nisu primijetili da na ekranu piše ''iPhone od Petar Bočkaj'', ubrzo je taj video maknut i postavljen novi koji je malo izrezan.

gol expired Dinamo slučajno otkrio na društvenim mrežama: Petar Bočkaj stiže u Zagreb! divider

Je li još jednim potezom na društvenim mrežama najavljen novi transfer u HNL-u?

Riječ je o Kristijanu Lovriću. Napadač Gorice na Instagramu ne prati službeni profil svog sadašnjeg kluba već je zapratio Osijek. Navijači slavonskog kluba brzo su to primijetili i počeli euforično najavljivati njegov dolazak. No i dalje nema nikakve potvrde o njegovom mogućem transferu.

Lovrić je već dugo u dresu Gorice, a svojim sjajnim igrama dobio je i poziv Zlatka Dalića u reprezentaciju, u zadnje vrijeme ne pokazuje takve igre kao prošlih sezona, ali i dalje je je jako opasan za protivničke mreže.

Napadaču Gorice nedavno je propao transfer u Dinamo Kijev koji ga je želio, a možda ipak stvarno ne napusti Hrvatsku i ostanu u HNL, ali samo dresu drugog kluba.

Lovrić je u dresu Gorice zaigrao 117 puta, zabio je 54 gola i 27 puta asistirao.  
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider