Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pragu angažmana

Izborio je Europu, uveo Biuka u prvu momčad, ali to nije bilo dovoljno: Tramezzani odlazi u bivši klub Zlatka Dalića?

Bivši trener Hajduka uskoro bi mogao preuzeti novi klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši trener splitskog Hajduka Paolo Tramezzani mogao bi uskoro preuzeti klupu Al-Faisalyja, javlja Dalmatinski portal.

50-godišnji Talijan trenutno pregovara s upravom prvoligaša iz Saudijske Arabije koji je prošle sezone završio na devetom mjestu prvenstvene ljestvice te osvojio Kup Kralja.

gol expired Duje Čop se vratio u Dinamo, a Gorica dovela golmana Ajaxa! divider

Tako su osigurali plasman u azijsku Ligu prvaka naredne sezone. Zanimljivo, Al-Faisaly je bivši klub hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji je ondje započeo svoju trofejnu avanturu na Bliskom istoku.

Tamo je proveo dvije godine pa preselio na klupu Al-Hilala, a kasnije i na klupu Al-Aina. Nakon sedam godina na arapskom poluotoku, preuzeo je ulogu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

U svakom slučaju, čini se kako Tramezzani neće dugo čekati na novi angažman. Podsjetimo, prije samo 20 dana sporazumno je raskinuo suradnju sa splitskim Hajdukom koji je odlučio da mu treba trener drugačijeg profila.

Nesumnjivo, Hajduk je na kraju osigurao plasman u Europu, promovirao mladog Stipu Biuka i Marina Ljubičića u prvu momčad, ali sve to skupa nije bilo dovoljno za produženje suradnje.

Igra prve momčadi nije bila sjajna, bila je previše defanzivna, tako da je rastanak na kraju sezone bio najbolje rješenje za obje strane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider