Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suze je davno isplakao

Tramezzani se emotivnom porukom oprostio od Hajdukovih navijača: Razočaran samo zbog jedne stvari

Tramezzani je raskinuo ugovor s Hajdukom i oprostio se od splitskog kluba i navijača emotivnom porukom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paolo Tramezzani obratio se navijačima Hajduka putem videoporuke nakon što je potpisao raskid ugovora sa splitskim klubom. Video je objavljen na službenoj web stranici Hajduka, a mi prenosimo dijelove izjave:

„Za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam da je biti trener Hajduka jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, nadam se da nisam razočarao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu“, kazao je i poručio:

gol expired Hajduk traži novog trenera: Čelnici Bijelih već obavili razgovor, evo tko je prvi kandidat divider

„Suze mi se ne sviđaju ako nisu radosnice jer sam suze boli u životu već isplakao zbog važnijih stvari. Ali nosim sa sobom u jednom dijelu srca sve ljude koje sam mogao upoznati u ova četiri i pol mjeseca. Ja sam im zahvalan na tome. Pomalo sam razočaran što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu“, kazao je, među ostalim, talijanski stručnjak. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider