Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozlijedio ga Alaba?

Težak udarac za Barcelonu: Messijev nasljednik opet ozlijedio koljeno, prošle je sezone bio na dvije teške operacije

Ansu Fati ozlijedio je koljeno u porazu protiv Real Madrida koji je slavio sa 2:1 na Camp Nou.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S odlaskom Lionela Messija, Barcelona je sve nade položila u 18-godišnjeg klinca Ansu Fatija. Povjerili su mu legendarnu desetku, zaštitili ga bogatom odštetnom klauzolom od milijardu eura i jedva dočekali njegov povratak nakon teške ozljede.

Zbog ozljede meniskusa koljena propustio je veći dio prošle sezone, prošao dvije operacije, a sada je stigao novi šok za katalonsku momčad: Fati je ponovno osjetio bol u koljenu!

Za sada je samo poznato kako se ne radi o istom koljenu, Fati je prošle sezone pretrpio rupturu unutarnjeg meniskusa lijevog koljena, a sada je pak osjetio bol u desnom koljenu, objavio je katalonski klub na svom Twitter profilu.

Čini se da je ozljedu zaradio u El Classicu nakon što je David Alaba pao na njegovo koljena, zbog čega je ranije izašao iz igre.

gol expired Barceloni voda došla do grla: U Saudijskoj Arabiji igraju u čast Maradoni za siću, a Napoli se cjenka za duplo veći iznos divider

Koliko će dugo izbivati s terena još uvijek nije poznato, ali za sada se zna da će zasigurno propustiti utakmicu protiv Rayo Vallecana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider