Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
težak udarac za katalonce

Katastrofalne vijesti za Barcelonu: Trebao se vratiti i pomoći Messiju u lovu na Ligu prvaka

Čini se da je Ansu Fati, mlada zvijezda Barcelone i po mnogima nasljednik Lea Messija u katalonskom divu, završio s nastupima u ovoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelonin tinejdžer Ansu Fati podvrgnut je u petak i drugoj operaciji ozlijeđenog koljena, koja bi mogla spriječiti povratak ovog krilnog napadača na terene ove sezone.

Katalonska televizija TV3 kaže da oporavak 18-godišnjaka od prve operacije ozljede meniskusa koljena, ozlijeđenog u dvoboju Real Betisom u studenom, nije tekao onako kako je predviđeno.Početna prognoza za njegov oporavak bila je postavljena za četiri mjeseca, a nadao se da će se vratiti za utakmice Lige prvaka u ožujku.

No, došlo je do komplikacija, pa je mladi nogometaš morao i po drugi put pod nož u posljednjih nekoliko tjedana, a najgore je što se sugerira da nije isključena i treća operacija.

Barcelona će tako morati bez Fatija, kao i španjolska reprezentacija jer je svojim igrama krajem prošle godine dobio i poziv u Furiju.

gol expired Šokantna reakcija MMA ljepotice uoči debija na Knucklemaniji: Uhvatila suparnicu za vrat i krenula ju daviti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider