Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a bore se za vrh

Ovom se majstoru smije cijela Rusija: Pogledajte što je htio izvesti, naravno, nije uspio

Iz Rusije stiže snimka komičnog pokušaja branjenja penala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda u ruskoj drugoj ligi igrao se derbi s vrha ljestvice između Orenburga i Krila Sovjetov. Slavio je domaćin s 2:1 i tako preskočio goste na ljestvici. Orenburg je drugoplasirana momčad lige s pet bodova manje iza prvog Nižnjeg Novgoroda.

No nije samo na ovoj utakmici bila zanimljiva borba za ulazak u rusku Premier ligu. U 87. minuti Joel Fameyeh realizirao je 11-erac za veliko slavlje domaćina i pobjedu, a vratar gostiju Ivan Lomaev pretvorio se u popriličnu zvijezdu iako nije obranio taj penal.

Razlog je njegova taktika obrane najstrože kazne koja je nasmijala Ruse. Lomaev je stao na crtu kraj svoje desne vratnice i ponudio Gancu Fameyehu skoro pa prazan gol. Potom je krenuo brzo zatvarati taj prostor misleći kako je navukao protivnika da puca u taj dio.

gol expired Svi poludjeli na direktora: Tražio pomoć države, a supruga se hvali božićnim poklonom od milijun kuna divider

No majstor s druge strane poslao je loptu baš u vratarevu desnu stranu koju je tako brzinski napustio. Moramo priznati, prilično bizarna situacija za tako visok rang nogometnog natjecanja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider