Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sada je sve poznato

Ovo su novi članovi Uprave Dinama: Dogodilo se veliko iznenađenje

Izvršni odbor Dinama izabrao je dva nova člana Uprave.

Danas u podne počeo je sastanak Izvršnog odbora Dinama na kojem su izabrana dva nova člana Uprave, a to su Danijel Tomačić i Darko Podnar.

Ovo je bila posljednja odluka Izvršnog odbora kojem danas istječe mandat, kao i Nadzornom odboru, što pak znači da će Mirko Barišić i četveročlana Uprava voditi Dinamo do prosinca kada bi se trebala održati nova Skupština.

No tko su dva nova člana Uprave? Podnar je poznato ime iz nogometnog svijeta, dugo je godina radio na vodećim pozicijama Istre 1961, a bio je jedan od ljudi koji su doveli španjolskog vlasnika u Pulu.

Jermain Defoe Engleska legenda: "Protiv nas je igrao neki maleni tip iz Hrvatske. Bio je poseban" divider

Što se pak tiče drugog člana, tu je došlo do svojevrsnog preokreta, svi su očekivali da će to biti Zrinko Čustonja, ali njegovo je mjesto zauzeo Tomačić, direktor LANA grupe, jednog od najvećih sponzora kluba iz Maksimira.

Konkretno, to znači da će se Uprava Dinama sastojati od sljedećih članova - Vlatka Peras, Dario Šimić, Danijel Tomačić i Darko Podnar. Oni su dobili zadatak za osnivanjem radne skupine koja će izraditi novi statut kluba, ali i novu sistematizaciju radnih mjesta.

Osim toga, osnovano je i Savjetničko tijelo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider